Taco Bell deschide primul restaurant din vestul tarii, la Timisoara

Sphera Franchise Group continua planurile de expansiune a brandului Taco Bell la nivel national si deschide un nou restaurant, in ansamblul mixt Openville Timisoara. Acesta este cel de-al patrulea oras la nivel national unde fanii pot gusta produsele originale, de inspiratie mexicana, de la Taco Bell. La numai o luna de la inaugurarea unitatii din… Citeste »

26 mai 2019

S-a redeschis Gingko Caffe, o locatie cu un concept inedit

Iulius Town aduce noi cafenele si restaurante cu specific international si amenajari tematice, care vor redefini modul de petrecere al timpului liber pentru banateni. Una dintre locatiile tematice din Iulius Town este Gingko Caffe, redeschisa recent in Atriumul Iulius Mall Timisoara. Cu un concept nou, aliniat la tendintele internationale in materie de dinning & leisure,… Citeste »

26 mai 2019

Festivalul Artelor Timisorene, sub semnul noutatilor

Pregatirile pentru Festivalul Artelor Timisorene au intrat in linie dreapta. In acest an, momentele coregrafice se vor desfasura cu preponderenta in Piata Unirii, teatrul in Piata Sfantul Gheorghe, artele vizuale in Piata Libertatii, iar institutiile muzicale se vor prezenta publicului larg in Piata Victoriei, care va gazdui si Concursul de interpretare si creatie Bega Music… Citeste »

26 mai 2019

Openville Timisoara se numeste acum Iulius Town

Companiile Iulius si Atterbury Europe anunta ca Openville Timisoara, primul proiect cu destinatie mixta din vestul Romaniei, devine Iulius Town, nume inspirat de atasamentul timisorenilor fata de brandul Iulius. Ideea extinderii brandului, de la Openville la Iulius Town, a fost insuflata de aprecierea deosebita pe care o au timisorenii fata de Iulius Mall, care s-a… Citeste »

26 mai 2019

Timisoara, capitala balcanica a corurilor pentru copii – Vox Mundi 2019

In perioada 17-26 mai, Asociatia Culturala Kratima si Arhiepiscopia Timisoarei organizeaza, cu sprijinul Primariei si al Casei de Cultura a Municipiului Timisoara, cea de-a patra editie a Festivalului coral international Vox Mundi, un eveniment unic ce da voce orasului. Si in acest an, Vox Mundi dovedeste ca nu este un festival ca toate celelalte. El… Citeste »

9 mai 2019

Cel mai mare hub medical integrat din vestul tarii

Ansamblul Openville Timisoara va include un hub medical integrat pe o suprafata de 3.000 mp, cel mai mare de acest tip din zona de vest a tarii. Va fi dispus pe doua etaje in cea mai inalta cladire de birouri din Romania, United Business Center 0 (UBC 0), aflata in constructie. Hub-ul va oferi servicii… Citeste »

9 mai 2019

Muzeu al Revolutiei de la Timisoara va fi amenajat in cladirea fostei garnizoane din Piata Libertatii

Timisoara va avea un Muzeu al Revolutiei, in cladirea fostei garnizoane din Piata Libertatii. Guvernul Romaniei a aprobat o hotarare conform careia dreptul de administrare asupra imobilului a trecut de la Ministerul Apararii Nationale la Ministerului Culturii si Identitatii Nationale. Acesta din urma il va consolida si reabilita, cu scopul amenajarii si infiintarii „Muzeului National… Citeste »

9 mai 2019

Prezentarea proiectului de reamenajare a Cinematografului Studio

Cladirea fostului Cinematograf Studio, inchisa timp de mai multi ani, urmeaza sa fie transformata in Cinematograful de Arta al Timisoarei, pana in anul 2021. Conceptul de arhitectura privind reamenajarea Cinematografului Studio va fi prezentat in premiera, luni, 13 mai, de la ora 18,00, in Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, in incheierea Festivalului… Citeste »

9 mai 2019

Micuta Cartita, un cine-concert pentru toata familia

Cine-concertul Micuta Cartita ajunge pentru prima data la Timisoara! Institutul Francez propune o experienta artistica inedita de descoperit in familie, in 12 mai 2019, de la ora 11,00, la Filarmonica Banatul. Celebrul si indragitul personaj conceput de Zdenek Miler nu va fi singur, ci insotit de talentatii muzicieni ai trupei Intermezzo din Franta. Acestia interpreteaza… Citeste »

29 aprilie 2019