Arad Open Air Festival 2019, programul complet

10 iunie 2019

In mai putin de o luna, Arad Open Air Festival isi deschide portile pentru o noua editie speciala care se va desfasura in perioada 28-30 iunie 2019 pe aeroportul din Arad. In cele 72 de ore de muzica pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca nume importante de artisti si formatii precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitati: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile si DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure si multi altii.

Editia de anul acesta are in prin plan frumusetea spatiului si surprizele lui, iar echipajul AOA va aduce pe scena surprize muzicale pe toata perioada festivalului. Melomanii vor avea parte si de zone de relaxare, camping special, preparate care sa-i rasfete, scenografii si atmosfera spatiala prezenta pe toata perioada evenimentului.

In cadrul AOA, exista cinci tipuri de bilete pe care participantii le pot achizitiona. Daily ticket (60 lei), VIP ticket (200 lei), Regular Ticket (99 lei), 5 Packs ticket (369 lei) si Camping Ticket (149 lei). Cu ajutorul Camping Ticket, participantii pot campa in zonele special amenajate pentru camping.

Biletele se achizitioneaza atat online, de pe site-ul https://bit.ly/2QIPOvD, cat si in locatiile din Arad si judetul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone s Arad, Cafeneaua Literara Joys.

Intrarea se va face pe baza de bratara, fiecare bilet avand un tip de bratara, pentru diferentiere.

Programul complet al evenimentului este:

Vineri, 28 iunie 2019:
Adrian Saguna
Andrey Pushkarev
Barac
Bread&Butter
DOC
Eyau
Godira & Planet H
Paul Damixie
Somesan
The Case
VLF
Invitati specili: B.U.G Mafia, Burak Yeter si Swanky Tunes

Sambata, 29 iunie 2019:
Alb Who
Herck
Manuel Riva
Mihigh
Ninho
Petre Inspirescu
Satra B.E.N.Z
Steff Da Campo
Stiok
Sunet Fin
Timirash
Tulbure
Vladimir
Invitati speciali: Mahmut Orhan si Mattn

Duminica, 30 iunie 2019:
Alex M.O.R.P.H
Dirty Slipers
Grasul XXL
James Aki
Mihai V
R.U.A
Sur Austru
Vali Barbulescu
Inviati speciali: Paul Van Dyk si Markus Schulz

Mai multe informatii sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/, pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar si pe contul de Instagram a evenimentului: https://www.instagram.com/aradopenair/.