Openville Timisoara se numeste acum Iulius Town

26 mai 2019

Companiile Iulius si Atterbury Europe anunta ca Openville Timisoara, primul proiect cu destinatie mixta din vestul Romaniei, devine Iulius Town, nume inspirat de atasamentul timisorenilor fata de brandul Iulius. Ideea extinderii brandului, de la Openville la Iulius Town, a fost insuflata de aprecierea deosebita pe care o au timisorenii fata de Iulius Mall, care s-a impus, inca de la inaugurarea sa din 2005, drept lider al ofertei de shopping din regiune, un reper al orasului si unul dintre locurile preferate de petrecere a timpului liber.

Proiectul in valoare de peste 220 de milioane de euro, cea mai mare investitie in real estate din regiunea de vest a tarii, a fost gandit de la inceput sa integreze Iulius Mall Timisoara, completat acum cu functiuni de office, retail si entertainment.

Sub noul nume, proiectul urbanistic ramane neschimbat, mentinandu-se toate componentele prevazute initial: pol regional de business, cea mai mare zona de retail din vestul tarii, un parc, sali de evenimente si noi locuri de parcare.

Iulius Town va fi orasul din centrul Timisoarei, un proiect de regenerare urbana gandit pentru a coagula comunitatea si a-i aduce laolalta pe timisoreni, pe locuitorii din regiune, dar si pe cei din tarile limitrofe, indiferent daca vin la birou, la cumparaturi, sa faca sport sau sa se relaxeze.

Prima etapa de dezvoltare a ansamblului mixt Iulius Town, aflata in curs de finalizare, va include: 120.000 mp de retail, 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, 100.000 mp de spatii office, un tunel auto si 4.070 de locuri de parcare.

Iulius Town include si un parc superb, care va oferi un adevarat spectacol al naturii, indiferent de anotimp. Mii de arbori din specii variate, lac, carusel etajat, locuri de joaca pentru copii si un patinoar se numara printre atractiile spatiului verde.