Cel mai mare hub medical integrat din vestul tarii

9 mai 2019

Ansamblul Openville Timisoara va include un hub medical integrat pe o suprafata de 3.000 mp, cel mai mare de acest tip din zona de vest a tarii. Va fi dispus pe doua etaje in cea mai inalta cladire de birouri din Romania, United Business Center 0 (UBC 0), aflata in constructie.

Hub-ul va oferi servicii complete de diagnosticare si tratament, pe multiple specialitati medicale, care vor trata, in principal, multe dintre afectiunile specifice lumii moderne actuale, cu impact asupra evolutiei si calitatii vietii. Serviciile vor putea fi accesate atat de angajatii din cladirile de birouri din ansamblul Openville, cat si de publicul larg.

Timisorenii vor avea la dispozitie servicii medicale de cea mai buna calitate, oferite de personal ultraspecializat, intr-un cadru modern, cu dotari si echipamente de ultima generatie.

Printre specialitatile care vor fi disponibile se numara: ortopedie, kinetoterapie, acupunctura, cardiologie, obstetrica-ginecologie si infertilitate, oftalmologie, ORL, estetica/dermatologie, remodelare corporala, stomatologie, endocrinologie, diabet si nutritie, gastroenterologie, medicina de familie, medicina muncii, neurologie, psihoterapie, microchirurgie si pediatrie.

Datorita pozitionarii hub-ului medical in cladirea de birouri UBC 0, cei care lucreaza in zona office vor economisi timp, beneficiind de consultatii si tratament, in pauze sau dupa program. Totodata, clientii Openville pot folosi in mod placut timpul de asteptare pana la programare pentru cumparaturi sau relaxare.

UBC 0 va fi cel de-al patrulea imobil office care va fi finalizat in ansamblul mixt Openville Timisoara, dupa cladirile functionale UBC 1 (13.000 mp), UBC 2 (18.000 mp) si UBC 3 (19.000 mp). Cu 155 de metri si 27 de etaje, UBC 0 va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania si va imbina spatiile de lucru moderne cu cele de retail.