Micuta Cartita, un cine-concert pentru toata familia

29 aprilie 2019

Cine-concertul Micuta Cartita ajunge pentru prima data la Timisoara! Institutul Francez propune o experienta artistica inedita de descoperit in familie, in 12 mai 2019, de la ora 11,00, la Filarmonica Banatul.

Celebrul si indragitul personaj conceput de Zdenek Miler nu va fi singur, ci insotit de talentatii muzicieni ai trupei Intermezzo din Franta. Acestia interpreteaza la mai multe instrumente muzica si sunetele din desenele animate proiectate pe ecran!

Cu mutrita ei nastrusnica, cu ochii mari si varful nasului rosu, Micuta Cartita traieste in padure, inconjurata de numeroase animale. Curiozitatea si imaginatia ei debordante o conduc intr-o serie de aventuri amuzante prin care descopera lumea oamenilor. Filmul si muzica live se imbina intr-un mod surprinzator, spre deliciul copiilor si al parintilor!

Spectacolul face parte dintr-o serie de evenimente consacrate de Institutul Francez din Timisoara publicului tanar, cu ocazia Sezonului Romania-Franta (18 aprilie – 14 iulie 2019)!

Biletele se pot achizitiona online, print Eventbook, http://bit.ly/cine-concert-MicutaCartita, sau de la Libraria Humanitas Timisoara.