Tangou final, cu Maia Morgenstern si Tudor Aaron Istodor

31 martie 2019

Maia Morgenstern revine la Timisoara cu un spectacol special: Tangou final, prima montare in care celebra actrita joaca alaturi de fiul sau, Tudor Aaron Istodor.

Tangou final, de Mario Diament, spune  o poveste de viata, povestea unei actrite, candva o adevarata stea. Personajele sunt Valeria Durand si Diego. Ea este o actrita ce a cunoscut in tinerete succesul, succes obtinut prin multe sacrificii si compromisuri, iar de filmele ei s-au bucurat multi spectatori. Dispare brusc din viata publica atunci cand ziaristii scot la iveala un secret dureros al ei: abandonarea propriului copil la nastere. El – un tanar jurnalist care pentru a obtine un interviu in exclusivitate, se foloseste de toate siretlicurile si sustine ca a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfasoara ca un joc, prada – vanator, ca un tango, un balans intre a domina si a fi dominat. Ceea ce pentru Diego reprezinta un subiect perfect si atragator pentru prima pagina din ziar, pentru Valeria reprezinta o drama, trebuind sa retraiasca momente dificile din trecut”, dezvaluie protagonistii. Motivul pentru care subiectul-bomba nu mai ajunge pe prima pagina il vor afla spectatorii timisoreni luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19,00, cand spectacolul regizat de Moshe Yassur va fi jucat pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

Biletele pentru unica reprezentatia a acestui spectacol la Timisoara in actuala stagiune costa, in functie de loc, 60 sau 80 de lei si s-au pus in vanzare la Agentia Operei.