Trupa Kadebostany vine la Timisoara cu un show de exceptie, de Ziua Europei

10 martie 2019

In 9 mai 2019, sarbatorim Ziua Europei la Timisoara intr-un mod aparte, pastrand Piata Libertatii ca loc de desfasurare. Punctul de atractie al acestui an va fi, cu siguranta, prezenta trupei internationale Kadebostany care va veni cu un show de exceptie pentru prima data in Timisoara si pentru a doua oara in aer liber in Romania. Kadebostany este proiectul producatorului si compozitorului Guillaume de Kadebostany, cunoscut si sub numele de Kadebostan sau presedintele Kadebostan, care se afla in spatele hit-urilor „Castle in the Snow”, „Walking with a Ghost”, „Mind if I Stay” si noua versiune a lui Beyoncé, „Crazy in Love”, folosita drept coloana  sonora a trailerului pentru blockbuster “50 Shades of Gray”.

„MONUMENTAL – Chatper I” lansat in iunie 2017 cu single-ul „Mind if I Stay” este un mare succes si continua sa urce in topurile din peste 25 de tari, printre care Germania, Rusia, Grecia, Italia, Turcia etc. Noul single „Castle in the Snow ” cumuleaza peste 22 de milioane de vizionari pe Youtube, 3 milioane pe Spotify si a fost inregistrat ca hit in topurile lumii Shazam pentru cateva saptamani. Kadebostany este cel mai bine descris de mass media ca fiind „creatia unui brand unic, de muzica pop”. Albumele si single-urile anterioare au fost licentiate in peste 50 de tari, iar trupa a concertat in medie in peste 100 de spectacole pe an.

Kadebostany s-au diferentiat, de asemenea, prin identitatea lor vizuala unica si spectacolul viu, uimitor. Au evoluat la o gama larga de evenimente precum Sziget Festival, X-Factor, Untold, Chill Out, Fusion, Festivalul de Jazz de la Montreux, Berghain, Dour, etc. si emisiuni de succes vandute in aproape toate capitalele europene, fiind conducatorii indiscutabili ai noului imperiu pop.