Ansamblul Openville gazduieste centrul din Timisoara al companiei Microsoft Romania

10 martie 2019

De la inceputul acestui an, in cladirea United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul Openville functioneaza centrul din Timisoara al companiei Microsoft Romania.

Biroul Microsoft din Timisoara este parte a centrului global de Customer Service and Support al Microsoft si include o echipa de specialisti IT ce se dezvolta pe plan local, de la an la an, incepand cu 2012. „Centrul de inginerie si suport din Romania este strategic pentru Microsoft, am construit o echipa puternica ce deserveste clientii din regiunea EMEA pe tehnologii cloud, dar si on premise. Asigurarea unui spatiu de lucru ergonomic, tehnologizat si adaptat nevoilor moderne este parte integranta din strategia noastra de angajator, Timisoara fiind primul oras unde ne mutam intr-un spatiu amenajat in conformitate cu cel mai recent design language al Microsoft, urmand ca, la sfarsitul anului 2020, sa consolidam activitatea din Bucuresti intr-un sediu nou”, a mentionat Adrian Purcarea, director support engineering EMEA si Site Lead Romania.

Cladirea UBC 1 are 12 niveluri, o suprafata de 13.000 mp inchiriabili si a fost data in folosinta la finele anului 2017.