Au inceput lucrarile la cel mai spectaculos parc din Timisoara

5 martie 2019

Constructorii ansamblului Openville au demarat, de curand, lucrarile de amenajare a parcului suspendat, care va infrumuseta intregul proiect mixt. In aceasta perioada, inginerii realizeaza structura viitorului lac din spatiul verde. Situat in partea centrala, lacul va avea o suprafata de 800 mp, va fi bordat de vegetatie si va fi strabatut de un mic pod din lemn. Totodata, peisagistii au inceput sa planteze cei 1.400 de arbori din parc, prima zona vizata fiind cea de deasupra tunelului auto subteran din dreptul cladirii de birouri United Business Center (UBC) 3.

In parcul Openville, timisorenii se vor bucura de o destinatie de relaxare unica in Romania. Originalitatea sa va fi data atat de maniera inedita de amenajare – peste noua parcare subterana din ansamblu – dar si de speciile variate de arbori si elementele de entertainment pe care le va include. La finalul celor doua etape de dezvoltare a proiectului, spatiul verde va fi cel mai mare parc suspendat din Romania, cu o suprafata de peste 55.000 mp.

Parcul Openville a fost conceput de peisagisti italieni si romani, ca un loc de intalnire cu prietenii si de recreere cu familia, in mijlocul orasului. Acesta va include piatete unde se vor organiza evenimente in aer liber, alei de promenada, arbori si arbusti din specii spectaculoase si suprafete ample cu gazon special, pe care vizitatorii se pot relaxa precum in faimoasele parcuri din lume. In proximitate se vor regasi cafenele si restaurante tematice, cu panorama si terase spre parc. In plus, copiii se vor bucura de o destinatie special creata pentru ei: un carusel echipat cu figurine din povesti, fabricat pentru Openville de un producator italian cu 50 de ani experienta in industria parcurilor de distractie.