Alexandra Usurelu, in concert extraordinar, pe 8 martie

5 martie 2019

Pozitionat in inima orasului, centrul comercial Bega a reprezentat in ultimii 45 de ani un simbol pentru locuitorii orasului dar si pentru vizitatorii care se opresc aici. In 2019 se va sarbatori istoria acestui loc special si a fost aleasa ziua de 8 martie pentru a marca debutul evenimentelor aniversare. In aceasta zi este programat un concert extraordinar sustinut de Alexandra Usurelu si Petrila Strings Quartet.

Apreciata pentru muzica sa curata, Alexandra revine pe scena timisoreana alaturi de band-ul sau si Petrila Strings Quartet. Vocea si personalitatea Alexandrei Usurelu au trasat pentru cunoscatorii muzicii de calitate conturul unui artist singular in muzica romaneasca.

Concertele sold out sustinute la Teatrul National din Bucuresti si in turneele din toata tara au transformat-o rapid in una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tanara artista care a sustinut doua concerte proprii in aceeasi zi, cu casa inchisa, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.

Cu un singur album lansat pana acum, Alexandra confirma cu fiecare concert succesul la un public dornic sa vada spectacole de buna calitate, empatic la o muzica surprinzatoare si curata.