Un nou magazin Lidl

3 februarie 2019

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Ghiroda. Noua unitate este situata pe Strada Lugojului, nr. 95, la bifurcatia spre Aeroport.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, in continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate din Ghiroda are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 mp si dispune de aproximativ 150 de locuri de parcare. Orarul de functionare este de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00. Inaugurarea unitatii continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente.