Zeci de tineri artisti, in doua spectacole, la Scoala de Arte

16 ianuarie 2019

Folclorul aduna tinerii talentati in luna ianuarie, la Scoala de Arte din Timisoara, in cadrul spectacolelor de clasa.

Marti, 22 ianuarie 2019, de la ora 17,00, la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis, din strada E. Ungureanu nr. 1, este programat un spectacol deosebit, intitulat ”Cantecul ne-a adunat”. Peste 30 de elevi ai Scolii de Arte din Timisoara de la clasa de canto – muzica populara si cercul de canto ”Stelute Banatene”, coordonate de prof. Iasmina Iova, vor infatisa la scena deschisa rezultatele muncii lor.

Joi, 31 ianuarie 2019, ora 17,00, Scoala de Arte Timisoara va invita la sediul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis la un spectacol care celebreaza bucuria de a canta si de a fi impreuna, intitulat “Cant cu drag la lumea toata”. Participa elevii clasei de canto muzica populara – prof. Carmen Biruescusi  clasa de acordeon / armonica sarbeasca – prof. Boban Constantinovici.  Acompaniamentul este asigurat de orchestra Scolii de Arte din Timisoara, dirijor prof. Iosif Kalmar.

Fiti alaturi de tinerii artisti la debutul carierei lor intr-un spectacol in care se exprima emotiile si talentul! Intrarea este libera.