Compania aeriana Eurowings vine la Timisoara

6 ianuarie 2019

O noua companie aeriana va incepe operarea, incepand cu luna iunie 2019, cu zboruri directe din Timisoara spre si dinspre Germania. Este vorba de Eurowings, o companie aeriana low-cost subsidiara companiei Lufthansa. Incepand cu 3 iunie 2019, compania va opera zboruri spre si dinspre Stuttgart (Germania).

”Este o veste excelenta pentru acest inceput de an, este o prima destinatie oferita de Eurowings din luna iunie. Ne dorim ca in timp, compania sa deschida si alte destinatii cu zbor direct din Timisoara”, a declarat directorul aeroportului Timisoara, Daniel Idolu.

Zborurile spre Stuttgart sunt programate de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri. Acestea vor fi efectuate cu aeronave Airbus A319 si vor pune la dispozitie peste 140 de locuri/zbor.

Compania aeriana Eurowings este o companie infiintata in noiembrie 1996 si este astazi parte a grupului Lufthansa. Din 2015 ofera zboruri low-cost pentru peste 130 de destinatii, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings unul dintre cele mai importante companii low-cost din Europa.