Taco Bell vine la Timisoara!

3 decembrie 2018

Cel mai mare lant de restaurante de tip fast-food din lume, care serveste produse de inspiratie mexicana, vine la Timisoara. Taco Bell va deschide prima sa locatie din vestul tarii in cladirea de birouri clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timisoara.

Restaurantul va fi situat la parterul cladirii si va avea o suprafata de aproximativ 210 mp. Openville, proiect care integreaza actualul Iulius Mall Timisoara si care se afla in plin proces de constructie, va aduce pe piata din regiune si alte concepte de retail in premiera, precum si noi destinatii de petrecere a timpului liber.

Brandul Taco Bell a fost infiintat in anul 1962, in California, SUA, si este recunoscut pentru preparatele sale din gastronomia mexicana, precum taco, burrito, crunchwrap, nachos, churros si altele.

Lantul international Taco Bell are peste 7.000 de restaurante, deschise in mai bine de 135 de tari, care servesc anual peste 2 miliarde de clienti. Brandul a intrat pe piata din Romania in anul 2017 si are trei restaurante, in Bucuresti.