Constantin Cotimanis, in Old love, la Timisoara

1 decembrie 2018

O veche iubire il readuce la Timisoara, dupa multa vreme, pe unul dintre cei mai fascinanti si puternici actori romani: Constantin Cotimanis. El joaca, impreuna cu Iulia Dumitru, Old love, o „comedie romantica in doua acte, cu note de drama reflexiva, o poveste final fericit, ca la Hollywood, intr-un decor auster, alcatuit din cateva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota speciala, minimalista, a piesei‟. Prima reprezentatie la Timisoara a spectacolului cu piesa Old love, de Norm Foster, in tradaptarea lui Peter Bokor si regia lui Daniel Bucur, va avea loc luni, 10 decembrie 2018, de la ora 19,00, pe scena Operei Nationale Romane.

O ”Iubire veche” din zilele noastre, ce-i leaga timp de aproape trei decenii pe maruntul functionar Bud Mitchell si pe sotia patronului sau, Molly Graham, cu intalniri sporadice si discutii presarate cu umor, repede uitate de catre ea, dar constituind pietre ale unei constructii afective solide pentru el. Insa pasul decisiv nu este facut pana cand cei doi nu sunt singuri, liberi de obligatiile de familie, ea vaduva, el divortat.

Biletele pentru premiera timisoreana a spectacolului costa, in functie de loc, intre 60 si 90 de lei si se gasesc la agentia Operei.