Spectacolul Actritele, in premiera la Timisoara

29 noiembrie 2018

O poveste despre fragilitatea si delicatetea sufletului de artist, jucata in premiera pe scena timisoreana, de mari actrite: Florina Cercel, Carmen Tanase, Dana Dogaru si Anca Dinicu. Prima reprezentatie la Timisoara, in cadrul turneul national, a spectacolului Actritele, regizat de Cristian Ioan, va avea loc in 3 decembrie, de la ora 20,00, pe scena Operei Nationale Romane.

Trei prietene bune, pe care in vremea studentiei le-a apropiat dragostea mistuitoare pentru teatru, au scos la iveala in fata unui public cuprins de suspans si fascinatie, o frantura din framantarile de dincolo de cortina.

„Fiindca intamplarea joaca foarte des un rol important in vietile noastre, citind piesa Actritele, a autorului spaniol Josep Maria Benet i Jornet, despre profesia atat de frumoasa, dar si imponderabila, de slujitor al scenei, imediat m-am gandit la cele patru doamne pe care veti avea placerea sa le vedeti in distributie si cu care marturisesc ca am avut o mare bucurie estetica descoperind impreuna in timpul repetitiilor resorturile si motivatiile fiecarui caracter in parte. La finalul muncii noastre comune nu mi-a ramas decat sa declar neconditionat profunda mea admiratie pentru talentul lor si sa confirm valabilitatea cuvintelor din titlul acestei scrieri facuta in graba?, sustine regizorul.