Magazin Muhle, dedicat barbatilor pasionati de ritualul barbieritului

18 noiembrie 2018

Noul magazin este situat la etajul Iulius Mall. Clientii vor gasi aici cosmetice si produse profesionale pentru barbierit si ingrijire personala. Pamatufurile de inalta calitate si aparatele de ras frumos concepute au facut din Muhle lider mondial in domeniu, in ultimele decenii.

Muhle a fost infiintat in Germania si are o experienta de peste 70 de ani. Brandul este prezent in Europa si pe celelalte continente, iar in Romania este primul magazin specializat in produse profesionale pentru barbierit.

Muhle se adreseaza atat publicului larg, cat si saloanelor de specialitate care folosesc produse premium. Aparate de ras, briciuri, pamatufuri, accesorii pentru barbierit, cosmetice profesionale pentru barbierit sau pentru ingrijirea barbii, creme de fata, deodorante, geluri de dus, sampon, parfumuri de nisa si altele pot fi gasite in elegantul magazin.

Pamatuful cu par de bursuc este considerat produsul Muhle clasic, brandul combinand mestesugul traditional cu pioneratul in design. Pentru manerele periilor si lamelor se utilizeaza materiale selectate: lemn, metale, rasini sintetice, chiar si carbon.

Standardele Muhle de inalta calitate se bazeaza pe dezvoltarea produselor proprii, selectarea excelenta a materialelor si prelucrarea lor traditionala. Seria de design de la Muhle este produsa manual de catre specialisti. Rezultatul este frumusete si durabilitate.