Concerte Stefan Banica, Alexandra Stan si Bosquito, in deschiderea Targului de Craciun

11 noiembrie 2018

Primaria Timisoara pregateste deschiderea celei de-a XII-a editii a Targului de Craciun, eveniment ce se va derula in perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Targul de Craciun din acest an sta sub semnul  Centenarului, deschizandu-si portile chiar de Ziua Nationala a Romaniei, cu un program artistic variat. Ne vom putea bucura in 1 decembrie de prezenta unor nume consacrate ale scenei, precum Stefan Banica, Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timisoreana lansand invitatia de a derula programe artistice chiar si celor mai tineri artisti, precum si institutiilor de invatamant artistic timisorean dornice sa participe in cadrul Targului de Craciun.

Si in acest an, avand in vedere ecourile pozitive inregistrate in anul 2017, Targul de Craciun va avea drept arie de desfasurare atat Piata Victoriei, cat si Piata Libertatii, unde artistii plastici si mestesugarii locali vor intregi tabloul unui spatiu dedicat cu precadere copiilor.

Prin organizarea acestui eveniment se urmareste cresterea numarului potentialilor vizitatori din tara si din strainatate, o intensificare a turismului cultural, precum si punerea in valoare a potentialului Municipiului Timisoara, din perspectiva economica, sociala si multiculturala.