Se pregateste a cincea editie a ROVINHUD Wine Show

28 octombrie 2018

35 expozanti, 12 masterclassuri, 7 experti internationali, 35 voluntari implicati pentru promovarea vinului de calitate in beneficiul persoanelor cu dizabilitati, la editia a cincea ROVINHUD Wine Show, care va avea loc intre 16-18 noiembrie, la Hotel Timisoara.

“Festivalul nostru micut dar cochet, construit pe principii simple si clare – vinuri, crame si masterclassuri de calitate, responsabilitate sociala si promovarea abilitatilor persoanelor cu dizabilitati – a ajuns la editia a cincea. Dorim sa oferim din nou iubitorilor de vin o experienta care sa-i faca sa astepte cu nerabdare editia din 2019: cele mai bune vinuri din Romania si imprejurimi, masterclassuri de calitate si certitudinea ca din nou vom folosi profitul in beneficiul persoanelor cu dizabilitati”, declara Szövérdfi-Szép Zoltán coordonatorul evenimentului.

Anul acesta a crescut numarul cramelor si a distribuitorilor la maximul care poate fi gazduit in Sala Viena, respectiv 35, sperand ca la anul evenimentul sa fie organizat intr-un spatiu mai aerisit, in noul centru de evenimente al Hotelului Timisoara.

A crescut si numarul masterclassurilor la 12, dat fiind faptul ca anul trecut au fost fost vandute toate biletele si exista o cerere mare pentru acestea.