Un barbat pentru Sara, o comedie dusa cu capul, de Sam Bobrick

8 octombrie 2018

O comedie pur si simplu irezistibila, regizata de Claudiu Goga si jucata savuros de o distributie impecabila, este tentatia serii de 15 octombrie 2018, de la  ora 20,00, la Opera Nationala Romana Timisoara, cand publicul e invitat sa gaseasca Un barbat pentru Sara.

Intriga conjugala a piesei, cu replici sclipitoare, situatiile stranii si comice in care ajung personajele doar intr-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, extravagante, pline de haz. Martha apeleaza la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, “cu o lovitura la mansarda”, ii livreaza tineri atragatori Sarei. Ea, dezamagita de barbati, se trezeste astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie sa treaca de la inconstienta la barbatul indragostit sau macar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York, are in Heather logodnica perfecta. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile in trei, cu respiratii gura la gura, definitii sumbre ale casniciei, devoalari ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Scenografia este creata de Ioana si Radu Corciova.

Biletele pentru prima reprezentatie in stagiune a acestui spectacol costa, in functie de locuri, 110  lei sau 90 de lei si sunt disponibile la Agentia Operei.