Street FOOD Festival Timisoara – Autumn Edition

4 octombrie 2018

Timisoreni, Street FOOD Festival se intoarce pentru editia de toamna, asadar e timpul sa va pregatiti apetitul. Conceptul culinar ce a calatorit in acest an prin 10 orase frumoase din Romania ajunge din nou in Parcul Rozelor in perioada 4-7 octombrie 2018, cu peste 40 de bucatarii cu specific si sute de retete inedite. Cele 4 zile delicioase vor fi condimentate cu multa muzica buna, spatii de relaxare si loc de joaca pentru cei mici.

Dupa ce in primavara zeci de mii de gurmanzi s-au bucurat de un weekend prelungit de mancare buna si zone de relaxare inedite, Chef Foa si alti peste 100 de bucatari ingeniosi vor deschide in acest weekend portile bucatariei stradale plina cu bunatati din intreaga lume.

Experienta de festival va fi completata si cu ajutorul unui program bine ales la scena si a unei zone dedicate pentru copii.

Ce muzica ascultam la Street FOOD Festival? 4 octombrie 2018: Ligia Hojda, Toulouse Lautrec; 5 octombrie 2018: Gramofone, Rockabella, Cuibul; 6 octombrie.2018: Gabriela Costa & Alex Man, Paperjam, Helen; 7 octombrie 2018: BAU / Brigada Artistica Urbana, Funkorporation.

In toate cele patru zile de festival, iubitorii domeniului culinar sunt invitati sa profite de experienta Street FOOD Festival. Atat cei mici cat si cei mari vor avea pregatite activitati special gandite astfel incat festivalul sa fie pe placul tuturor.