Fuego si Benone Sinulescu concerteaza la Timisoara de Ziua Pensionarilor

4 octombrie 2018

Din dorinta de a marca si la Timisoara Ziua persoanelor varstnice, Primaria Timisoara organizeaza, prin Casa de Cultura, o manifestare adresata cu precadere pensionarilor timisoreni, dar si celor ce vor dori sa participe la aceasta zi importanta in viata semenilor lor.

Intitulat generic Ziua Pensionarilor, evenimentul se va derula duminica, 14 octombrie 2018, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timisoara, incepand cu ora 16,00 si va aduce pe scena atat artistii Asociatiei Seniorilor din Timisoara (corul Tinerete fara batranete, formatia de dansuri populare, trupa de teatru), cat si nume consacrate ale scenei timisorene si nu numai. Astfel, alaturi de Ansamblul Timisul al Casei de Cultura din Timisoara vor sustine recitaluri Florin Pistrila, Zorica Savu, Carmen Biruescu, Cornel Brici si Sandy Tatarici. Va completa acest tablou artistic inegalabilul Benone Sinulescu, pentru ca momentul final sa apartina invitatului special Fuego.

Accesul in sala se va face pe baza de invitatii, care  se gasesc la Casa de Cultura din Timisoara (str Miron Costin nr. 2, Piata Maria) si la casieria Salii Capitol.