Inceput de stagiune cu Florin Piersic

4 septembrie 2018

Prima  reprezentatie din aceasta stagiune a comediei romantice Straini in noapte il va readuce la Timisoara, in fata numerosilor sai admiratori, pe Florin Piersic, impreuna cu actrita Medeea Marinescu. Ei vor juca spectacolul regizat de Radu Beligan, vineri, 21 septembrie 2018, de la ora 19, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

Detinator al unor incontestabile recorduri de public si longevitate, spectacolul are o ilustratie muzicala realizata de ilustrul flautist Ion Bogdan Stefanescu, decorul este opera lui Puiu Antemir, iar costumele  sunt creatia renumitului designer Irina Schrotter.

In comedia romantica scrisa de Eric Assous, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in amurgul vietii sentimentale si care, in absenta sotiei, isi incepe noaptea  intr-un bar, de unde pleaca spre casa  insotit de Juliette (rol interpretat de  actrita Medeea Marinescu), o femeie  tanara si senzuala, ce-si invaluie identitatea intr-o bizara tesatura de minciuni si secrete. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata.

”Sunt fericit sa revin la  Timisoara, un loc de care ma leaga prietenii de o viata, cu un public matur cultural, subtil si rafinat, un loc de care mi-e mereu dor si in care ma simt intotdeauna dorit”, marturiseste celebrul actor. Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare la Agentia Operei din Timisoara si costa, in functie de loc, intre 60 si 90 de lei. Bonusul evenimentului il reprezinta insa taifasul amical, sincer si amuzant cu care Florin Piersic isi bucura spectatorii, inainte reprezentatiei.