Noi artisti confirmati la Vest Fest 2018

19 august 2018

Continuand lista noutatilor din cadrul VEST FEST 2018, au fost anuntati noi artisti ce vor lua parte la editia a III-a a festivalului.

Dope D.O.D. este o trupa din Olanda, ce combina Hip-Hop-ul hardcore cu influente de Dubstep. Grupul a cunoscut succesul odata cu piesa What Happened, care a reusit sa devina hit chiar si dincolo de granitele Europei. Trupa se bucura de suportul mai multor artisti si trupe precum Limp Bizkit, Korn, Snoop Dogg sau celebrul grup Wu-Tang Clan sau Cypress Hill si The Prodigy. Trupa concerteaza pentru prima data in Timisoara, in cadrul VEST FEST 2018 si show-ul artistilor va fi bazat pe piesele noului album lansat, album intitulat „The System Reebot”.

Coma este o formatie rock romaneasca, infiintata in anul 1999, in Bucuresti, ca grup nu metal, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger. Coma a cantat, de-a lungul timpului, in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Como Asesinar A Felipes este cea mai important trupa de Hip-Hop din Chile. Trupa va sustine o serie de 3 concerte in Romania, serie care include si concertul din Timisoara, din cadrul VEST FEST. Trupa a promis si o surpriza in cadrul festivalului, aducand cu ei un celebru basist al carui nume il vom divulga in luna septembrie.