Cei mai buni producatori de bere artizanala vin la Craft Art TM

13 august 2018

Craft Art TM se va desfasura in perioada 17-19 august 2018, in Parcul Rozelor din Timisoara, iar organizatorii de la Clinica de Bere au anuntat ca evenimentul devine cu intrare libera. Decizia vine dupa ce doi sponsori locali au venit cu o sponsorizare substantiala.

Primul festival international de bere artizanala din Timisoara devine festival cu intrare libera pentru toti cei care doresc sa aiba parte de cea mai interesanta experienta a verii, in Timisoara: patru producatori de bere artizanala din strainatate, sase producatori autohtoni de bere artizanala, un producator de cidru, peste 40 de sortimente de bere artizanala, line up din artisti romani.

”Am luat aceasta decizie dupa ce reprezentantii de la firma Datagroup INT si Vox Technology Park din Timisoara au venit cu o sponsorizare substantiala, care ne permite sa oferim acest eveniment GRATUIT tuturor timisorenilor iubitori de bere artizanala de calitate. Ne-am fi dorit sa facem asta de la bun inceput, dar costurile ridicate ale organizarii unui astfel de festival nu ne-au permis acest lucru. Vorbim de trupe mari, vorbim de unii dintre cei mai apreciati producatori de bere artizanala din strainatate, vorbim de un concept interactiv, de calitate. In mod evident, toti cei care si-au achizitionat bilete vor primi banii inapoi”, spun reprezentantii de la Clinica de Bere.

Intre 17-19 august, timisorenii vor gasi in Parcul Rozelor cei mai buni producatori de bere artizanala din Romania si din strainatate. Peste 40 de sortimente de bere vor fi prezente la festival, o parte din ele de la producatori straini precum: CAMBA BAVARIA (Germania), FÓTI SÖRFOZDE (Ungaria), FLECKS BIER (Austria), HANSCRAFT&CO (GERMANIA).

Pe langa reprezentantii straini, Craft Art TM reuneste si o parte dintre producatorii romani de bere, in ideea de a incuraja brandurile romanesti si de a le aduce mai aproape de public. Intre 17-19 august, sortimente de soi de la Clinica de Bere, Bereta TM, Zaganu, Klausen Burger, One Beer Later, Aradeana si Harvester (cidru) vor straluci in pahare, asteptandu-i pe toti iubitorii de bere artizanala: ”Am facut o selectie atenta a producatorilor de bere artizanala, pentru ca vrem sa oferim publicului din Timisoara produse de cea mai buna calitate”, spun organizatorii.

Concertele nu vor lipsi: Moonlight Breakfast, Golan, Gojira&Planet H, Grimus, Otherside, Amalia Gaita,  Kosmic Blues, Rammon, Dj UFe, Dj Bully  sunt o parte dintre numele care vor urca pe scena din Parcul Rozelor, pentru deliciul publicului. Iar pe 18 august, Andrei Vulpescu, blogger si autor a trei carti, va fi prezent in locatie de festival pentru a sustine un workshop: Arta Fericirii.

In afara de bere artizanala de soi si muzica buna, va exista si mancare delicioasa, zone interactive si multe surprize participanti.