O noua cafenea tematica, la Timisoara

6 august 2018

O noua cafenea cu un concept aparte pentru iubitorii aromatei licori negre, in ansamblul Openville. Lantul national Ted’s Coffee Co. va deschide prima sa locatie din Timisoara in proiectul mixt care se dezvolta, in prezent, in proximitatea Iulius Mall. Coffee shop-ul va avea o suprafata de 110 mp si va fi amenajat la parterul cladirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), aflata in constructie.

Ted’s Coffee Co. va fi locul unde clientii se vor bucura de cafeaua lor preferata, preparata impecabil si servita cu un zambet larg. Sortimentele de cafea servite de Ted’s, de la House Blend si pana la Single Origin, sunt certificate „specialty coffee”.

Timisorenii vor savura aici de la traditionalele espresso, cappuccino, latte sau cafea la filtru, in  combinatii delicioase de caramel, tiramisu, cocos si nuci, pana la ultimele tendinte in domeniu, precum cold brew, espresso tonic, matcha latte sau chai latte. Nu vor lipsi preparatele de vara pe baza de cafea, ceaiurile parfumate, ciocolata calda si bauturile energizante din fructe. In plus, clientii vor avea libertatea sa creeze propriile combinatii dorite pana vor obtine cafeaua care le place.

Locatiile Ted’s Coffee Co. sunt memorabile nu doar datorita specialitatilor delicioase de cafea, ci si design-ului interior aparte, special conceput de catre Lama Arhitectura. Corpurile de iluminat din pahare de cafea „to-go”, culorile vii, mobilierul din lemn de mesteacan sau peretii industriali sunt doar o parte dintre elementele care contribuie la redarea unei atmosfere relaxante si, totodata, inconfundabile.

Lantul Ted’s Coffee Co. este prezent la nivel national cu 17 unitati, in orase precum Bucuresti, Brasov, Sibiu si Ploiesti.