Primele magazine Zara Home si Oysho de la Timisoara

29 iulie 2018

Noi branduri internationale vor deschide magazine in Timisoara, odata cu dezvoltarea ansamblului Openville, proiectul mixt care se construieste, in prezent, in proximitatea Iulius Mall. De curand, compania Iulius si grupul spaniol Inditex au semnat un parteneriat care vizeaza deschiderea, in premiera pentru Timisoara, a doua noi branduri: Zara Home si Oysho.

Zara Home este brandul dedicat decorarii casei pe baza ultimelor tendinte ale modei. In colectiile sale se pot gasi textile de bucatarie si baie, lenjerie de pat, obiecte de mobilier, vesela, tacamuri si alte produse pentru decorarea casei, precum si homewear si cosmetica.

Brandul Oysho este specializat in diferite linii de articole, precum lenjerie, gymwear, sleepwear, beachwear, accesorii si incaltaminte. Colectiile sale sunt atent selectate, oferind articole de imbracaminte confortabile, care pastreaza in acelasi timp trendul modei la nivel global.

In plus, cele cinci magazine ale grupului Inditex din Iulius Mall Timisoara – Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka si Stradivarius – vor fi extinse, o parte urmand sa isi dubleze suprafata. Printre acestea se numara noul magazin Zara, care se va desfasura pe aproximativ 3.640 mp si va fi dispus pe doua niveluri.