Timisoara Fresh, la prima editie

4 iulie 2018

Timisoara Fresh este un eveniment in prima editie, desfasurat in Piata Victoriei, in perioada 7-8 iulie 2018, care isi propune sa aduca locuitorilor Timisoarei trendul actual prin care se promoveaza dobandirea unei stari optime de sanatate si a unui trup armonios. Veti vedea ca acestea se pot obtine si fara diete elaborate si programe sofisticate de sport! Stilul de viata reprezinta totalitatea micilor alegeri pe care le facem in fiecare zi, dar care au un impact pe termen scurt sau lung asupra noastra.

Din fericire, o dieta sanatoasa nu trebuie sa reprezinte o corvoada pentru nimeni, functioneaza la fel ca si alte obiceiuri sanatoase pe care le dobandim prin exercitiu in timp. Desi exista o varietate larga de teorii ale unui stil de viata sanatos, evenimentul Timisoara Fresh va invita sa descoperiti direct de la specialisti informatii care va pot imbunatati viata si starea de spirit! In completarea unei diete sanatoase trebuie sa introduceti in rutina voastra zilnica orice forma de activitate sportiva care va face placere.

Aveti posibilitatea sa urmariti si sa va luati drept modele sportivi internationali veniti sa concureze in competitia Ultimate Smartfit Challenge 2018, sa consultati medici nutritionisti prezenti cu standuri si workshop-uri, sa degustati si sa descoperiti alimente si bauturi sanatoase pe care le puteti introduce in viata de zi cu zi.