Mega Image deschide trei magazine Shop&Go la Timisoara

4 iulie 2018

Mega Image anunta deja primele trei magazine Shop&Go deschise in Timisoara, dupa inaugurarea, in urma cu o saptamana, a primului magazin Mega Image din aceasta noua piata.

Astfel, prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image patrunde si mai mult pe segmentul de proximitate, fiind mai aproape de clientii timisoreni si oferindu-le acestora produse necesare consumului zilnic sau de moment.

Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafata de vanzare de dimensiuni reduse si o sortimentaţie optimizata, tocmai pentru a veni cat mai aproape de clienţi, oferindu-le acestora avantajul unor cumparaturi rapide, usor de facut si aproape de casa.

Magazinele Shop&Go functioneaza in sistem de parteneriat, printr-un contract de agent si ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa isi dezvolte o afacere, sustinuta de experienta Mega Image in retail.

Cele trei magazine Shop&Go deschisein Timisoara sunt:
Shop&Go Republicii 21, situat pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 165 mp;
Shop&Go Timis 12, situat pe Strada Timis nr. 12, la parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 73 mp;
Shop&Go S. Barnutiu 54, situat pe Strada S. Barnutiu, bloc 54, scara A, parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 87 mp.