Primul supermarket Mega Image din Timisoara

25 iunie 2018

Mega Image anunta lansarea pe piata din Timisoara prin deschiderea primului sau supermarket din orasul de pe Bega, situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 nr. 71. Astfel, cu o suprafata de aproximativ 900 de metri patrati si cu 7 case de marcat, noul magazin Mega Image va aduce timisorenilor o experienta inedita la cumparaturi si ii va inspira zi de zi sa incerce gusturi si produse noi. Magazinul s-a deschis pentru clienti joi, 21 iunie 2018.

Noul magazin Mega Image Sagului a fost conceput pentru o experienta completa la cumparaturi, pornind de la modul de amenajare, la consultanta oferita direct in magazin de catre echipe de angajati special pregatite in acest sens, la oferta variata de produse de la cele alimentare, la cele de ingrijire si pentru casa, prezentate intr-un spatiu aerisit si prietenos.

„Primul nostru magazin din Timisoara ofera o experienta la cumparaturi cu adevarat completa. Si, de la acest prim pas, vom continua sa deschidem noi magazine in perioada urmatoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a patrunde cat mai mult in proximitate si a fi aproape de clienti cu o oferta de produse oricand la indemana, usurand astfel modul de a realiza cumparaturil,”, afirma Vassilis Stavrou, director general Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Timisoara aduce produse de calitate pentru cele mai exigente gusturi, precum si o varietate de produse marca proprie, accesibile, cu specialitati autentice.

Astfel, cei interesati de un stil de viata cat mai sanatos, vor gasi doar in Mega Image Sagului un corner dedicat produselor alimentare si de ingrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio sau ecologic, Equilibrium health & welness.

Pentru cei dornici sa regaseasca gustul si savoarea produselor traditionale, vor avea de ales dintr-o multitudine de produse autohtone sub marca proprie Gusturi romanesti, ce pastreaza traditia retetelor originale romanesti, de la branzeturi si lactate, gemuri si compoturi, fructe si legume, dar si delicatese, panificatie si patiserie, bauturi artizanale, dulciuri care amintesc de gustul copilariei.

Tot pentru pasionatii de gustul bun al mancarii de acasa, dar cu un stil de viata activ, gama de produse ready meal Mega Apetit este solutia ideala. Varietatea de produse acopera fiecare moment de consum al zilei, de la sandvisuri, aperitive, salate, pana la supe si ciorbe, feluri principale sau deserturi delicioase. In plus, Mega Apetit include si o gama speciala de meniuri cu preparate realizate dupa retete create de chefi renumiti, precum Chef Joseph Hadad, Chef Alex Iacob si Chef Sorin Bontea.

De asemenea, specialitatile din carne de calitate superioara marca Le Boucher vor inspira retete noi.

Pentru cumparaturile zilnice, gamele de produse marca proprie 365 si Delhaize aduc produse de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Acestea prezinta o selectie variata, ce cuprinde produse alimentare, cat si produse de menaj sau de ingrijire. Mai mult, Mega Image ofera si produse de ingrijire personala, din gama Etos, pentru rasfatul zilnic.

Experienta la cumparaturi este completata si dusa la un nou nivel prin echipele dedicate de consilieri Red Team, care ofera ajutor clientilor in magazin pentru a descoperi cat mai usor si rapid produsele.

Programul magazinului Mega Image Sagului este de luni pana sambata in intervalul 7,00-23,00, iar duminica in intervalul 8,00-21,00. Parcarea magazinului dispune de 45 de locuri.