Romanian International Dance Cup 2018

6 iunie 2018

Evenimentul este unul important pentru Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS), promovand dansul sportiv romanesc, care in ultima perioada a luat o mare amploare, Romania obtinand in ultimii 5 ani nenumarate titluri europene si mondiale.

FRDS a oferit orasului Timisoara oportunitatea de a organiza o competitie de o mare valoare si importanta nationala si internationala – Romanian International Dance Cup, pe 9 si 10 iunie 2018.

Evenimentul va reuni un numar estimat de 2.000 de sportivi din tara si de peste hotare. In anii precedenti, concursul a atins cel mai mare coeficient de nivel WDSF International Open, fiind cel mai important concurs international de profil din Romania.

In contextul desfasurarii la Timisoara a Campionatului European de dans sportiv Tineret Standard si a Romanian International Dance Cup, Clubul de dans Sportim Dance  organizeaza Galele Finale, sambata, 9 iunie, la sala Constantin Jude incepand cu ora 19,00.

Evenimentul se desfasoara sub egida Ministerului Tineretului si Sportului, Federatiei Romane de Dans sportiv si in parteneriat cu Consiliul Judetean Timis, Primaria Municipiului Timisoara, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Timis si Inspectoratul Scolar Judetean Timis.

Organizatorii doresc sa ofere tuturor copiilor si tinerilor din Timisoara sansa de a lua parte la un spectacol de o asemenea amploare, mai ales ca perechea noastra, Sebastian Alin Zicoane Heler si Anca Copos, campioni nationali ai Romaniei, sunt reprezentanti ai tarii la acest Campionat European, cu sanse mari in obtinerea titlului. De aceea, accesul la eveniment va fi liber pentru copii si tineri.