Compania IT germana Steadforce se extinde la Timisoara

6 iunie 2018

In United Business Center, componenta de birouri a ansamblului mixt Openville Timisoara, s-a alaturat, de curand, o noua companie multinationala. Steadforce este o firma germana de dezvoltare si consultanta software, cu sediul in München si cu o experienta de peste 30 de ani in furnizarea de solutii IT personalizate. Steadforce este furnizor de software pentru companii precum BMW Group si creeaza, printre altele, platforma web pentru una din cele mai mari aplicatii de car sharing din Europa, servind peste un milion de utilizatori.

Relocarea companiei in ansamblul mixt Openville, care se construieste in prezent in proximitatea Iulius Mall, va permite consolidarea planurilor de dezvoltare pe care Steardforce le are pentru locatia din Timisoara. Steadforce.com este prezenta in orasul de pe Bega din anul 2008, sub brandul F&F, urmarind in special dezvoltarea de aplicatii web enterprise. Sub noul brand Steadforce, compania va reuni atat specialisti in data science si advanced analytics, cat si dezvoltatori software specializati in tehnologii moderne, incluzand Angular si React. In noul spatiu de birouri din Openville Timisoara vor lucra aproximativ 30 de angajati, numarul urmand sa creasca pana la 50, in urmatorii trei ani.

Compania Steadforce are peste 100 de angajati si ofera servicii de analiza de date, solutii software si consultanta IT in domenii precum automobile, telecomunicatii si asistenta medicala. Printre clientii sai se afla nume importante precum BMW Group, Audi, Siemens, TÜV Süd, precum si asociatii medicale din Germania.