De 1 iunie, Teatrul German organizeaza un workshop dedicat copiilor

28 mai 2018

Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita de Teatrul German de Stat Timisoara cu un workshop dedicat copiilor, care se va desfasura pe strada Alba Iulia. Astfel, de 1 iunie, incepand cu ora 10,00 si pana la ora 14,00, copiii sunt invitati in fata Teatrului German, unde li se vor pune la dispozitie afisele spectacolului Micul Print, de Antoine de Sanit-Exupéry, in regia lui Peter Kerek, iar acestia le vor putea colora si completa dupa propriul plac, folosindu-si imaginatia.

Mai mult, evenimentul va fi intregit de o expozitie de afise gata colorate si desenate de catre elevii de la Scoala Nikolaus Lenau. In plus, pentru ca nu putem sarbatori Ziua Copilului fara  un spectacol pe masura, Teatrul German va invita miercuri, 30 mai, de la ora 18,00 si joi, 31 mai 2018, de la ora 11,00 si apoi de la ora 18,00,  la Hänsel si Gretel, basm muzical dupa un scenariu de Simona Vintila, pe muzica lui Ilie Stepan. Textele cantecelor sunt compuse de Dana Borteanu.

Cine nu cunoaste renumitul basm al Fratilor Grimm? Foametea ii determina pe taietorul de lemne si pe sotia sa sa ii duca pe cei doi copii in padure si sa-i lase acolo. Acolo copiii sunt prinsi de o vrajitoare care ar vrea sa-i manance. Exista totusi o scapare, cei doi fiind ajutati de un povestitor si de doi spiridusi prietenosi. Dar daca si cum reusesc acestia sa se elibereze, si ce se intampla cu vrajitoarea, ramane de vazut!