Programe artistice diversificate, de Ziua Copilului, la Timisoara

23 mai 2018

Luna iunie aduce cu sine sarbatorirea Zilei Copilului, in data de 1 Iunie, la Timisoara. In acest an, vom avea parte de programe artistice diversificate ce se vor derula in organizarea Casei de Cultura din Timisoara in mai multe locatii, actiuni finantate de catre Primaria Timisoara.

In Parcul Copiiilor, cei mai talentati tineri si copii isi vor putea arata maestria artistica, incepand cu ora 9,30, prin programe artistice variate: balet, dans modern, muzica pop, etc. De asemenea, cei mai mici se vor putea bucura de ateliere interactive, de plimbari cu barci pneumatice pe Bega si cu Corabia Piratilor, karting, tiroliana, activitati sportive diverse (competitie fotbalistica organizata de catre ASU Poli, arte martiale, ciclism, etc.). De asemenea, puncte de interes maxim vor constitui, cu siguranta, prestatia Teatrului de Papusi Merlin (ora 11,00), dar si ora de iluzionism a magicianului Lorenzo, prestatia tinerei artiste Bibi si prezentarea momentului artistic Micuta Dorothy, de catre baletul Operei Romane din Timisoara. (orele 16,00-21,00).

Programul folcloric va fi gazduit si in acest in Parcul Rozelor si va consta din momente coregrafice si recitaluri ale tinerilor artisti banateni, insotiti de nume consacrate ale scenei de profil precum Andreea Voica, Stana Stepanescu, Dumitru Stoicanescu (intervalul orar 18,00-22,00).