Fanii techno urca pe acoperisul Shopping City Timisoara pentru primul rooftop party din 2018

15 mai 2018

The Biggest Rooftop Party in Town revine in 2018 intr-o locatie inedita: acoperisul Shopping City Timisoara. Sambata, pe 19 mai 2018, fanii muzicii electronice urca pe cel mai inalt nivel al centrului comercial, pentru o noapte intreaga de techno.

Prima petrecere din seria Biggest Rooftop aduce si un line-up pe masura locatiei si conceptului: James Zabiela, NUSHA&JUST2 si Cugler.

James Zabiela este un DJ cu peste 20 de ani de experienta in muzica electronica, productii si show-uri muzicale. Originar din Southampton, Zabiela si-a trecut in portofoliu colaborari cu Royksopp, Radiohead, Sasha si Charlie May

NUSHA este un DJ care si-a inceput circuitul cluburilor din Capitala in 2007, apoi a ajuns sa mixeze la cele mai importante festivaluri din Europa, Asia si America Latina. Productiile sale au devenit succese la Suruba X, Crossfrontier Audio si 1trax, fiind pe primele locuri in Top 100 Beatport.

JUST2 este un tanar producator roman, DJ si actual reprezentant al Romaniei la competitia internationala Burn Residency 2018.

Acoperisul Shopping City Timisoara nu va fi doar scena celui mai mare rooftop party, va include si zone de food&drinks, printre care un Shot Bar corner si Prosecco & Aperol Spritz Bar. Numaratoarea inversa a inceput deja, iar biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Live Tickets, la urmatoarele preturi: regular in avans 30 de lei (300 de bucati), regular in avans 35 de lei (400 de bucati), la intrare 40 de lei (pana la ora 20,00) si 50 de lei (dupa ora 20,00) si VIP 70 de lei.