Horatiu Malaele si fiul sau, in valea cu parfum si zumzet, la Timisoara

9 mai 2018

„In valea cu parfum de flori si zumzet de albine…”, Horatiu Malaele urca pe scena alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele. Alaturi de tata si fiu, avem placerea de a o vedea pe Meda Victor, o tanara actrita, protagonista lungmetrajului „Nunta muta”. Spectacolul este programat marti, 15 mai 2018, de la ora 20,00, in Sala Operei Nationale Romane din Timisoara.

Un cuplu fericit, care traieste in atemporalul rural, are in sfarsit parte de o surescitare a vietii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Malaele), plictisit de eterna rutina si vesnic cicalitoarea nevasta, hotaraste ca ar fi momentul sa faca schimb de responsabilitati cu Lisa (Meda Victor). Asadar, sotul ramane cu treburile casnice, iar consoarta pleaca la cosit. E momentul ca in scena sa-si faca aparitia Tatal (Horatiu Malaele), neindemanatic si foarte miop. Ce se poate intampla intr-o gospodarie in care doi barbati incearca sa faca pe femeile? Este intr-adevar intretinerea unei gospodarii atat de grea pe cat se plange Lisa?

„In valea cu parfum de flori si zumzet de albine…”, Edenul se preschimba in Tartar. O comedie burlesca, plina de bufonerii a la Stan si Bran, menita sa ne descreteasca fruntile si sa ne destinda inimile.

Distibutia: Horatiu Malaele, Bogdan Malaele, Meda Victor. Regia: Horatiu Malaele. Scenografia: Stefan Caragiu. Costume: Liliana Cenean.

Biletele pentru prima reprezentatie a spectacolului la Timisoara costa, in functie de loc, 120 de lei sau 100 de lei si se gasesc la Agentia Operei.