F7 – Expozitie de fotografie

9 mai 2018

Sapte fotografe, sapte stiluri diferite, sapte abordari personale asupra unui subiect vechi de cand lumea si niciodata epuizat: Femeia. Vernisajul expozitiei F7 are loc vineri, 11 mai 2018, la ora 19,00, la Centrul de Arte Diverse Misc. Va prezenta conf. dr. Lucian Ionica.

Fiecare din cele sapte fotografe din Timisoara a interpretat o tema atat de vasta intr-un mod profund personal, pentru ca ele impartasesc ideea ca fotografia este in aceeasi masura un intrument de a descoperi lumea, cat si de a se descoperi pe sine. Practic expozitia reuneste sapte mini-expozitii intr-una, in genuri fotografice foarte diverse: conceptual, nud, documentar, abstract, instalatie foto. Vor expune: Luiza Alecsandru, Dana Moica, Livia Mihut, Mariana Bacila, Daliana Iacobescu, Adelina Gelu si Claudia Tanasescu.

Expozitia este realizata cu sprijinul Centrului de Arte Diverse Misc., cu sediul in fosta Fabrica de Tigarete din Timisoara, care isi propune revitalizarea culturala a cartierului Iosefin si in acelasi timp sustinerea comunitatii artistice locale.