Targul de bunatati „Produs de Cluj” revine la Shopping City Timisoara

18 aprilie 2018

Cel mai fain targ din Ardeal revine cu a doua editie in Timisoara, in parcarea Shopping City Timisoara. „Produs de Cluj” incepe vineri, 20 aprilie, si, timp de trei zile, ii asteapta pe vizitatori cu cele mai gustoase produse traditionale, gratare in aer liber si concerte cu iz de meleaguri strabune.

Bucatari destoinici si priceputi se vor intrece in prepararea celor mai delicioase bucate, pe gratarele din parcarea Shopping City Timisoara. Alti 60 de expozanti vor aduce cu ei bunataturi din lapte, carne, miere, ulei presat la rece, siropuri naturale, dar si produse de artizanat si marochinarie.

O masa imbelsugata nu este, insa, completa fara muzica si dans, astfel ca Ansamblul Folcloric Traditional al Zergrenilor din Ceaba si Ansamblul Folcloric Dor Transilvan vor fi responsabile de voia buna, cu dansurile lor traditionale. Fiecare seara va fi completata de artisti indragiti de muzica folclorica: 20 aprilie, Aurel Tamas; 21 aprilie, Valeria si Traian Ilea; 22 aprilie, Marius Ciprian Pop.

„Produs de Cluj” aduce si activitati pentru cei mici. Copiii vor fi invitati sa descopere teatrul de papusi si sa se distreze in parcul de distractii special amenajat cu aceasta ocazie. Mai jos, programul complet al evenimentului.

Vineri, 20 aprilie 2018
17,30-22,00: Ansamblul folcloric, ,,Cununa Timisului” din Ghiroda. Interpreti: Ciprian Pop, Georgiana Necsa, Raluca Delean, Alex Florin Vaida, Zina Dobos, Cristina Beldean Mosutan si Aurel Tamas.

Sambata, 21 aprilie 2018
14,00-22,00: Ansamblurile Folclorice ,,Mladite Banatene”, ,,Flori Banatene” si tineri interpreti ai Centrului de Cultura si Arta Timis, ,,Dor Transilvan” al CTP Cluj, Grupul Traditional al Zergrenilor din Ceaba, Grupul Folcloric ,,Muguri de dor”, Grupul Izvoare, Adrian Buza, Alina Ploae, Marcel Avram, Mariana Morcan, Amalia Codorean Chindris, Valeria si Traian Ilea.

Duminica, 22 aprilie 2018
13,30-14,30: Spectacol de magie ,,Mini omul de stiinta”, sustinut de Florin Suciu Buh.
14,30-22,00: Ansamblurile Folclorice ,,Juniorii Banatului” si tineri interpreti ai Centrului de Cultura si Arta Timis, ,,Dor Transilvan” al CTP Cluj, Grupul Traditional al Zergrenilor din Ceaba, Eugenia Corpodean Ciceu, Lavinia Maris, Claudiu Ferko, Marcea Szilaghi, Lucia Potra, Mihai Trif, Amalia Chiper Iurian, Maria Golban Somlea si Marius Ciprian Pop.