Ion Caramitru si Horatiu Malaele revin la Timisoara

18 aprilie 2018

Ion Caramitru si Horatiu Malaele revin la Timisoara cu un spectacol de colectie, un autentic etalon de stil actoricesc. Spectacolul Caramitru – Malaele, cate-n luna si-n stele va fi jucat pe scena Teatrului National, in data de 24 aprilie 2018, cu incepere de la ora 19,00.

Una dintre cele mai aplaudate productii teatrale din ultimele stagiuni, reuneste doi prieteni foarte buni: Horatiu Malaele si Ion Caramitru. Cei doi se vor duela, vor recita versuri, isi vor oferi unul altuia raspunsuri pe masura, totul pe muzica violoncelistului Adrian Naidin. Intrebat cum ar descrie acest eveniment unic, Adrian a afirmat: “Sunt intalniri intre cuvant si sunet. Ambele au aceeasi origine: spiritul. Ambele vin din suflet”.

Va invitam sa-i reintalniti pe cei trei artisti potrivit carora ”starea de gratie a actorului este improvizatia”, ”rasul este muzica sufletului, sa va jucati – este secretul tineretii si sa iubiti – este ratiunea de a trai”.

Biletele pentru reprezentatia de la Timisoara costa, in functie de loc, intre 60 si 120 de lei si pot fi cumparate de la Agentia Teatrului Nationa Timisoara sau online de pe site-ul iabilet.ro.