Restrictii de circulatie pe bd. Liviu Rebreanu

12 aprilie 2018

Pentru cresterea sigurantei circulatiei rutiere si fluidizarea acesteia, incepand cu data de 14 aprilie 2018 se introduc o serie de restrictii pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins intre Calea Sagului si Calea Martirilor.

Pe sensul de deplasare Calea Sagului – Calea Martirilor, se interzice virajul la stanga de pe bd. Liviu Rebreanu inspre str. Hebe si de pe bd. Liviu Rebreanu inspre str. Cosminului. Pe acest sens de deplasare relatiile de stanga se vor putea efectua la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Brancovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

Pe sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Sagului, se interzice  virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcamilor. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str.Salcamilor. De asemenea, se interzice virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana. Se mai interzice virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.