Incepe Bookfest Timisoara 2018!

12 aprilie 2018

Salonul de Carte Bookfest revine la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, de pe 19 pana pe 22 aprilie 2018, cu unii dintre cei mai renumiti autori ai momentului. Editurile vor fi prezente cu o oferta variata de titluri si reduceri de pana la 79%, Mircea Cartarescu lanseaza, in premiera nationala, la Bookfest Timisoara, cel mai recent volum: Jurnal, aparut la editura Humanitas, iar trupa Sarmalele Reci vine pentru prima data la Bookfest Timisoara, cu un inedit concert acustic. De asemenea, documentarul Ultimul caldarar, de Elena Stancu si Cosmin Bumbut, va fi proiectat in premiera la Bookfest Timisoara.

Bookfest revine la Timisoara cu o oferta ce cuprinde peste 25.000 de volume, reduceri intre 20 si 79%, carti pentru copii, auxiliare educationale, dar si o gama variata de titluri pentru toate gusturile si interesele. Ca si in anii precedenti, evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT, Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22). In cele patru zile ale salonului vor abunda lansarile de carte si sesiunile de autografe la care vor lua parte unele dintre mai importante personalitati ale culturii romanesti, atat de la nivel national cat si de la nivel local.

Vor fi prezenti peste 30 de expozanti, cele mai importante edituri din Romania, dar si distribuitori de carte, impreuna cu librariile Cartea de Nisip si La Doua Bufnite din Timisoara.