Expozitie de arta dulce ca… ciocolata, la Shopping City Timisoara

27 martie 2018

In luna de sarbatoare, Shopping City Timisoara continua surprizele aniversare. In perioada 26 martie – 1 aprilie 2018, vizitatorii sunt invitati la un eveniment inedit si savuros, deopotriva: o expozitie de ciocolata inspirata din mitologia greaca.

8 statuete, copii ale clasicelor piese de arta precum Venus din Milo, Hera, Afrodita, Eros si chiar un inger, au fost sculptate integral din ciocolata de 54% cacao. Fiecare dintre ele are o inaltime de aproximativ 1,60 metri, iar o singura lucrare poate cantari pana la 130 de kilograme!

Pentru iubitorii de arta, expozitia va include si o serie de activitati creative si amuzante, care le va permite sa descopere potentialul nebanuit de artistic al ciocolatei. Vizitatorii vor putea sa picteze cu ciocolata si vor descoperi pe parcurs modul in care diversele sortimente si mixuri pot genera o paleta larga de nuante si texturi. Cei prezenti vor avea, de asemenea, ocazia de a degusta sortimentele de ciocolata din expozitie.

Fie ca este vorba de artisti amatori sau profesionisti, oricine este binevenit la aceste activitati, mai ales copiii, care isi vor putea pune la incercare imaginatia si talentul de colorat cu ciocolata, in cadrul atelierelor interactive. Iar pentru cei cuceriti de gustul artei, va exista si posibilitatea achizitionarii de ciocolata pentru acasa.