Editia a doua a evenimentului sportiv SportGuru Timisoara 21k

21 martie 2018

Cea de-a doua editie SportGuru Timisoara 21k va avea loc pe 25 martie 2018 in orasul de pe Bega. Evenimentul sportiv propune alergatorilor amatori si de elita 3 curse pentru adulti (semimaraton, cros 10 km, cursa populara 3 km) si o cursa dedicata copiilor cu varsta intre 6-12 ani.

Pe 25 martie 2018, Timisoara va fi din nou capitala sportului de masa din Romania, atunci cand 1.500 de alergatori amatori si de elita, nationali si internationali, sunt asteptati la startul din Piata Unirii.

Semimaratonul organizat de SportGuru.ro, cel mai mare retailer de articole sportive specializate din Romania, in parteneriat cu Primaria Timisoara si cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Timis, ofera participantilor un traseu pe cele mai importante artere ale orasului si pe langa obiective turistice ca Bastionul Maria Therezia, Catedrala Mitropolitana, Universitatea de Vest sau Muzeul National al Banatului.

„Timisoara se afla deja pe harta oraselor cu cele mai importante evenimente de alergare nationale si internationale si suntem mandri ca putem sa contribuim pe plan local in aceasta directie. Inca de la prima editie, SportGuru Timisoara 21k a reunit la start sportivi amatori si de performanta. In tot demersul, ne bucuram sa avem alaturi de noi unele dintre cele mai importante companii care sprijina sportul de masa. Credem ca parteneriatul pe termen lung dintre evenimentele sportive si brandurile care le sustin este motorul dezvoltarii comunitatii alergatorilor din Romania”, declara Mircea Rasovan, directorul evenimentului.