Un nou magazin ECCO, la Shopping City Timisoara

16 martie 2018

Shopping City Timisoara continua sa completeze mixul de branduri si anunta deschiderea celui mai nou magazin ECCO din Romania.

Cu o suprafata de 137 de mp, magazinul ECCO din incinta Shopping City Timisoara este cel de-al treilea din Romania care are o zona speciala pentru copii. Aceasta are un design diferit si un mobilier inedit, croit pentru cei mici.

Amenajat sub conceptul Unity Upgrade, noul magazin ECCO are un design modern, dar minimalist, cu influente scandinave. Clientii vor regasi intreaga colectie a brandului prezent in peste 91 de tari din lume. Astfel, pentru sezonul primavara-vara, designerii ECCO propun incaltaminte care imbina functionalitatea cu stilul modern, surse de inspiratie fiind arta, arhitectura si natura. 85% din pielea utilizata la articolele ECCO provine din propriile tabacarii.

Deschiderea magazinului ECCO face parte din procesul constant al Shopping City Timisoara de completare a mixului de chiriasi si branduri. Centrul comercial analizeaza permanent dorintele si asteptarile vizitatorilor sai, pentru a le putea oferi o experienta de shopping completa.