Restaurantul Fenice Mediterranean & Lebanese se va deschide in UBC 3

16 martie 2018

Ansamblul Openville Timisoara, care va integra Iulius Mall, va reprezenta principala destinatie pentru petrecerea timpului liber a intregii regiuni. Aici, pe langa optiunile de distractie, vor fi concentrate numeroase restaurante cu specificuri internationale si cafenele amenajate tematic. Lucrarile la componenta de retail au inceput in decembrie 2017 si presupun amenajarea unei suprafete aditionale de 47.000 mp.

Incepand din trimestrul patru al acestui an, oferta de food & beverage a ansamblului Openville Timisoara va fi diversificata, inspirata din gastronomiile internationale. Restaurantul Fenice Mediterranean & Lebanese va reprezenta una dintre noile locatii care le va oferi clientilor o incursiune culinara cu specific oriental.

Locatia va fi situata in cladirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3) din ansamblul Openville si va avea o suprafata impresionanta, de 1.400 mp. Restaurantul deosebit de atractiv prin amenajarea inedita, dar mai ales prin meniul exotic, va fi dispus pe trei niveluri, demisol, parter si etajul 1, ale imobilului office care va fi inaugurat pana la finele anului. Acesta va fi cel mai mare restaurant libanez din regiune si locul in care clientii se vor rasfata cu delicii culinare apetisante, intr-un ambient relaxant, cu elemente de design oriental. Totodata, va fi amenajata si o zona luxury, unde va fi propusa o selectie de vinuri premium, intr-un decor elegant.

Locatia va beneficia de o priveliste spectaculoasa asupra parcului din ansamblul Openville, fiind accesibila din zona spatiului verde. In sezonul cald, va dispune si de terasa.

Restaurantul Fenice Mediterranean & Lebanese a deschis prima locatie in anul 2012, in ansamblul Palas Iasi, primul proiect de tip mixt din portofoliul companiei Iulius. Fenice Mediterranean & Lebanese imbina cu succes bucatariile de pe coasta mediteraneana, cunoscute si apreciate pentru bogatia si rafinamentul lor. Meniul combina preparatele libaneze, frantuzesti si italiene, aroma fiind data de ingredientele din Orientul Mijlociu. Gurmanzii se vor putea delecta cu o varietate de aperitive „Mezze”, Tabouleh, Fatouche, Hommous, Mutabal, dar si cu feluri principale din carne de vita, oaie, pui si peste, asezonate cu fibre, plante si condimente exotice, precum si cu deserturi delicioase specifice.