Secretul fericirii

13 martie 2018

Vreti sa aflati Secretul fericirii? Ocazia perfecta vine in 16 martie 2018, de la ora 20,00, cand acest spectacol va avea prima reprezentatie din acest an in Sala Operei Nationale Romane Timisoara.

Fericirea e in noi… N-avem nevoie de nimic sa fim fericiti… Trebuie doar sa ne eliberam de imediat, sa intelegem ca armonia este starea naturala a fiintei… Sa ne reconectam la ritmul planetei care… Te-ai enervat deja? Asa ar fi normal.

Stii totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de continut, despre intamplari previzibile, sensul inchipuit al vietii si secretul comercial/infantil al fericirii? Sigur ca stii. N-ai incotro.

Acum, incearca sa uiti… Sa uiti tot ce stii despre stereotipuri, metafore, secrete…  Ai uitat? Bun. Mai uita(-te) o data! Secretul fericirii este un spectacol centrat pe jocul actorilor si povestea pe care o construiesc impreuna. O poveste actuala despre cum ne traim iubirile si relatiile, inteligenta si savuroasa, cu rasturnari de situatie si hohote generoase de ras. O spun chiar protagonistii spectacolului, actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu si Dan Bordeianu.

”Spectacolul abunda in replici bune, pline de umor, asa ca vei rade mult. Autorul te amageste cu o comedie spumoasa si apoi te executa gratios. Pentru ca gluma vireaza brusc in drama si apoi spre tragedie. Si, asa cum le sta bine scriitorilor abili, Alex Popa ti-a dat numeroase indicii pentru a intelege ce se intampla cu adevarat. Chiar cu o insistenta obositoare, privind in urma. Numai ca tu te distrai asa de bine, incat nici prin cap nu ti-a trecut sa le iei in seama”, avertizeaza Vlad Zamfirescu, autorul montarii.

In functie de loc, biletele costa 80 lei sau 60 lei si se gasesc la Agentia Operei.