Angajatori de TOP, cel mai mare targ de joburi din Banat

13 martie 2018

Saptamana aceasta, vineri si sambata, pe 16-17 martie 2018, la Centrul Regional de Afaceri, are loc Angajatori de TOP Timisoara, cel mai mare eveniment de cariera din Banat. Editia cu numarul 12 va reuni 70 de companii si peste 3.000 de oportunitati de cariera.

Vineri si sambata, in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Timisoara vor fi deschise peste 3.000 de oportunitati de cariera. Cele 3.000 de joburi sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor. 18% dintre joburi sunt deschise candidatilor cu peste 3 ani experienta, 30% persoanelor cu 1-3 ani experienta, 34% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 18% sunt pozitii in cadrul programelor de internship.

60% dintre companiile prezente au deschise pozitiile de middle management in cadrul editiei din aceasta primavara Angajatori de TOP. Companiile vor recruta candidati care detin abilitati de coordonarea a unei echipe: Team Leader, Project Manager, Area Sales Manager, Retail Manager, Business Development Manager, Division Manager sunt cateva dintre joburile pe care le vor avea deschise.

Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate, in departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achizitii-Logistica-Aprovizionare, Controlul calitatii, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. Pe langa varietatea de la nivel departamental, 91% angajatori au pozitii full time, 45% joburi care presupun un program de lucru flexibil, 36% work from home, 23% joburi part-time si 23% joburi pe o perioada determinata.

Oferta companiilor este variata si din punct de vedere geografic. Pe langa pozitiile deschise in Timisoara, companiile prezente la Angajatori de TOP au planuri de relocare, in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Deva, Craiova, Pitesti si Ploiesti.

Pe langa oportunitatile de cariera, in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, participantii au posibilitatea sa participe la  sesiuni de dezvoltare profesionala si personala, conferinte si workshopuri. In functie de aria de interes, cei care vor participa la eveniment pot alege dintr-o multitudine de tematici, sustinute de traineri din companii, manageri de departamente sau chiar CEO. Specialisti din cadrul companiilor vor impartasi din experienta lor in cele 15 workshopuri si conferinte care vor avea loc in cadrul evenimentului.