Conceptul de cinema VIP, in premiera la Timisoara: experienta completa de cina si film

10 martie 2018

Compania Iulius si Cinema City vor aduce in ansamblul mixt Openville Timisoara, pentru prima oara in afara Capitalei, cel mai nou concept din industria internationala de cinematografie: VIP Cinema All Inclusive. In total, Cinema City va dispune de 12 sali, dintre care trei sali VIP, cu bucatarie proprie, precum si un lobby dedicat, pentru a lua cina inainte de film, transformand o simpla vizionare intr-o experienta de cinci stele.

Recent, cele doua companii au incheiat un parteneriat prin care Cinema City se va extinde, astfel, cu sapte sali noi, in completarea celor deja existente in Iulius Mall Timisoara, parte integrata a ansamblului mixt Openville. Noul parteneriat a fost incheiat in contextul dezvoltarii proiectului Openville.

Noul concept VIP de la Cinema City inseamna: sali dotate cu fotolii din piele, complet computerizate, cu spatar si suport de picioare ajustabile, pentru o relaxare totala; preparate culinare pe care spectatorii le pot savura inainte de film, pregatite pe loc de un chef, fiind disponibile in regim ultra all inclusive; nachos si popcorn delicios nelimitate pe toata durata filmului, precum si cele mai bune conditii de proiectie.