Florin Piersic, de Florii, la Timisoara

6 martie 2018

Ca in fiecare an, Florin Piersic isi va petrece ziua vecina Floriilor la Timisoara, jucand spectacolul ce detine recorduri de longevitate si de public, in cariera sa: Straini in noapte.  Evenimentul va avea loc luni, 26 martie 2018, de la ora 19,00, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

”Am dat mult oamenilor, dar am si primit, inzecit. Revin la  Timisoara, nu ca acasa, ci chiar mai bucuros: ca atunci cand vii la cei mai buni prieteni. Pentru ca astfel ii simt mereu pe spectatorii timisoreni, care mi-au sarbatorit cald si frumos, cu sala Operei arhiplina an de an, onomastica”, declara celebrul actor.

In comedia romantica scrisa de Eric Assous, actorul Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat aflat la crepusculul vietii sentimentale si care, in absenta sotiei, isi incepe noaptea  intr-un bar, de unde pleaca spre casa insotit de Juliette (rol interpretat de  actrita Medeea Marinescu), o femeie  tanara si senzuala, ce-si invaluie identitatea intr-o bizara tesatura de minciuni si secrete. Pierre afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Regizata de Radu Beligan special pentru Piersic, piesa Straini in noapte este o profunda si melancolica meditatie  despre  fragilitatea relatiilor umane si despre cum trecerea timpul ne schimba.

Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele  sunt creatia renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustratia muzicala este realizata de ilustrul flautist Ion Bogdan Stefanescu.

Biletele pentru acest spectacol costa, in functie de loc, intre 60 si 90 de lei si au fost puse in vanzare la Agentia Operei din Timisoara.