Targul de Turism Vacanta

18 februarie 2018

Targul de Turism Vacanta Timisoara, a cincea editie, va avea loc anul acesta in perioada 2-4 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, unde cateva zeci de agentii de turism vor prezenta destinatii si pachete de vacanta cu preturi mai mici pentru cumparare cu 6-7 luni in avans pentru toate destinatiile.

Reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din vestul Romaniei spun ca anul acesta destinatiile care vor reveni in atentia publicului sunt Bali, Egipt, precum si cele din zone exotice pentru care exista optiune de zbor charter cu conexiune din Timisoara.

“Cea de-a cincea editie a Targului de Turism Vacanta va avea noi puncte de interes pentru public, avand in vedere solicitarile pe care le primesc agentiile de turism. Observam un interes crescut pentru Egipt – pachete cu plecare din Budapesta, pentru destinatii exotice cu zbor charter spre Republica Dominicana, Cuba, Mexic cu plecare din Timisoara, pentru Bali, toate aceste destinatii avand tarife accesibile. Raman destinatii favorite Turcia si Grecia, croazierele, iar dintre destinatiile exotice Maldive, Thailanda, Caraibe, Jamaica. Avantajul pentru public este ca targul aduce impreuna agentiile de turism, astfel ca intr-o singura zi pot fi analizate mai multe posibilitati de calatorie pentru 2018”, a spus Raluca Ungureanu, presedinte ANAT – Regiunea Vest.

In ceea ce priveste zborurile charter din Timisoara, pe perioada verii vor opera avioane spre Antalya, Costa Brava – operare pe Barcelona, Zakinthos, Creta. O noua destinatie cu charter este Istrael – tur. Ofertele de vacanta pentru Grecia, o noutate care ar putea atrage atentia publicului, vin cu destinatia Insulele Cyclade: Naxos, Paros, Ios.

Si anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism 2018, pentru care publicul va avea un rol important in desemnarea castigatoarei. Copiii vor avea parte de multa atentie, la locul de joaca special amenajat pentru ei, astfel incat parintii sa poata solicita in voie informatii despre ofertele de vacanta.

Programul targului va fi in intervalul orar 10,00-19.00, in toate cele trei zile, cu intrare gratuita.